Stofzuiger

Wat zijn de beste zakloze stofzuigers? Onze bevindingen!

Zakloze Stofzuiger

In het assortiment van Witgoedsite.nl vind je een uitgebreid assortiment van allerlei soorten huishoudelijke apparaten. Zo heb je de keus uit allerlei soorten wasdrogers, uit allerlei soorten strijkplanken en uit allerlei soorten stofzuigers. In dit artikel richten wij onze pijlen op het laatst genoemde huishoudelijk apparaat; de stofzuiger.

In de afgelopen jaren is de wereld van stofzuigers in een stroomversnelling te komen. Verschillende fabrikanten kwamen met technologische hoogstandjes op de proppen, waardoor de stofzuigers beter en beter werden. Ook zijn er allerlei andere soorten stofzuigers op de markt gekomen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook zakloze stofzuigers bestaan? Ja, zeker!

In ons assortiment vind je ook een uitgebreid assortiment van zakloze stofzuigers terug. Deze stofzuigers zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, maar verschillen toch op bepaalde punten van elkaar. Mede daarom hebben wij besloten om dit artikel te schrijven. In dit artikel bespreken wij waar je op moet letten bij het vergelijken van verschillende zakloze stofzuigers én geven we aan wat wij de beste zakloze stofzuigers vinden.

Na het lezen van dit artikel ben je direct in staat om de beste zakloze stofzuiger voor in jouw huis aan te schaffen. Houd daarbij wel rekening met een bepaalde investering; de zakloze stofzuigers zijn gelukkig bij ons zeer scherp geprijsd. Met dank aan de hoogwaardige zakloze stofzuigers wordt het stofzuigen in ieder geval een feestje.

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een zakloze stofzuiger?

Als je op zoek naar een zakloze stofzuiger, ook wel stofzuiger zonder zak genoemd, bent, moet je op meerdere facetten letten. Allereerst willen wij je adviseren om áltijd voor een stofzuiger van een gerenommeerd merk te gaan. De gerenommeerde merken hebben laten zien dat zij hoogwaardige stofzuigers kunnen leveren, waardoor je van het gewenste resultaat geniet. Je moet voor dergelijke stofzuigers vaak wel iets meer betalen, maar dat zie je duidelijk in de kwaliteit en de levensduur terecht.

Let bij het vergelijken van de verschillende zakloze stofzuigers sowieso goed op de snoerlengte. Als je aan het stofzuigen bent, wil je immers genieten van bewegingsvrijheid. Des te langer het snoer is, des te meer bewegingsvrijheid je hebt. Stem de lengte van het snoer dus af op de lengte waar je behoefte aan denkt te hebben. Dit kan je in huis overigens makkelijk testen. Meet de afstand op van een stopcontact tot aan bijvoorbeeld de hoek van jouw woonkamer. Je kunt dan direct achterhalen hoe lang het snoer minimaal moet zijn.

Ook is het verstandig om goed naar het geluidsniveau te kijken. De stofzuigers zijn door de jaren heen steeds stiller geworden, maar maken desondanks nog steeds de nodige herrie. Kies daarom bij voorkeur voor een stofzuiger met een zo’n laag mogelijk geluidsniveau; in onze ogen is dat een geluidsniveau van maximaal 75 decibel. Als de stofzuiger méér lawaai maakt, is hij alles behalve stil te noemen.

Verder moet je ook goed kijken naar jouw huidige situatie. Heb je bijvoorbeeld een huisdier? Dan heb je behoefte aan een stofzuiger die geschikt is voor het zuigen van dierenharen. Wil je graag een zo’n licht mogelijke stofzuiger? Kies dan voor een lichtgewicht stofzuiger.

Tot slot is het advies om ook naar de vloer in jouw huis te kijken. Voor een laagpolig tapijt heb je bijvoorbeeld een andere stofzuiger nodig dan voor een houten vloer. Stem de stofzuiger dus niet alleen af op de snoerlengte en het geluidsniveau, maar ook op jouw huidige situatie. Let daarbij uiteraard ook op het prijskaartje en de kwaliteit van de stofzuiger. Met een zakloze stofzuiger uit ons assortiment geniet je in ieder geval van een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Welke zakloze stofzuigers kunnen wij aanraden?

Gaat jouw voorkeur specifiek uit naar een zakloze stofzuiger? Dan heb je in onze ogen al een verstandige keuze gemaakt. Een stofzuiger zonder zak brengt namelijk enkele specifieke voordelen met zich mee. Tegelijkertijd moet je wel rekening houden met een relatief fors prijskaartje.

Als je op dit moment op zoek naar een zakloze stofzuiger bent, willen wij je graag wijzen op de twee hieronder besproken zakloze stofzuigers. Die twee varianten zijn namelijk onze absolute favoriet en maken reeds veel mensen blij. Met de hieronder genoemde zakloze stofzuiger maak je elke ruimte namelijk snel, soepel en probleemloos schoon!

Bosch BGS7SIL64 zakloze stofzuiger

Het welbekende merk Bosch heeft eigenlijk perfect werk afgeleverd met deze zakloze stofzuiger. De stofzuiger kost relatief veel geld, maar brengt wel onwijs veel gemak met zich mee. Ook is deze stofzuiger superstil (slechts 64 decibel), heeft de stofzuiger een volautomatisch zelfreinigend systeem, een HEPA hygiënefilter ingebouwd gekregen en is de stofzuiger onwijs krachtig.

Elke ruimte in het huis kan je dus moeiteloos met deze zakloze stofzuiger schoon zuigen. Je maakt daarbij met veel plezier gebruik van het fenomenale QuattroPowerSystem; dankzij dit unieke systeem van Bosch geniet je van veel vermogen en een laag energieverbruik. Je vangt dus eigenlijk meerdere vliegen in één klap met deze beste zakloze stofzuiger. Met dank aan het snoer van maar liefst 11 meter lang hoef je bovendien niet al te vaak van stopcontact te wisselen. Al met al een prima zakloze stofzuiger waar je ongetwijfeld veel plezier aan gaat beleven!

Miele Blizzard CX1 Red Powerline stofzakloze stofzuiger

Vind je de hierboven genoemde variant van Bosch iets te prijzig? Dan kan je ook voor deze zakloze stofzuiger van het merk Miele kiezen. Deze stofzuiger heeft de beschikking over twee stofreservoirs, waarin al het vuil opgeslagen wordt. Dankzij een unieke technologie werk je bijzonder snel met deze zakloze stofzuiger en wordt de vloer perfect schoongemaakt. Je kunt het stofreservoir vervolgens op een snelle en hygiënische manier reinigen.

Ook over deze Miele zijn wij zeer te spreken. In vergelijking met de variant van Bosch is deze zakloze stofzuiger bovendien ongeveer 60 euro goedkoper. Mocht je graag zo min mogelijk geld aan de beste zakloze stofzuiger uit willen geven, is deze variant van Miele absoluut de beste keuze. Je geniet van veel gemak, van een excellent zuigresultaat en van een lange levensduur. Zowel Miele als Bosch leveren immers hoogwaardige stofzuigers!