Stofzuiger

Wat is de beste robotstofzuiger?

Beste Robotstofzuiger 2020

In de wereld van stofzuigers is het nodige veranderd. Deze apparaten zijn steeds innovatiever, compacter en krachtiger geworden. Dat is onder meer terug te zien aan de robotstofzuigers. Dankzij een robotstofzuiger heb je zelf geen omkijken meer naar het stofzuigen van je huis. Nee, je laat de robotstofzuiger rondjes rijden, zodat het huis perfect schoon is en blijft. Maar, wat is nou de beste robotstofzuiger in 2020? Voor welke variant kan je het beste gaan?

Als aanbieder van verschillende soorten stofzuigers zijn wij groot van de robotstofzuigers. Deze stofzuigers brengen, in onze ogen, een compleet nieuwe ervaring met zich mee. Je hoeft geen tijd meer aan stofzuigen te besteden; nee, je kunt juist leuke dingen in je vrije tijd gaan doen. Aangezien wij behoorlijk wat vakkennis hebben, zijn wij op zoek gegaan naar de beste robotstofzuigers. De twee stofzuigers die we hieronder in het kort bespreken, zijn in onze ogen de beste robot stofzuiger 2020.

iRobot Roomba 960

Deze prachtig vormgegeven robot stofzuiger verdient wat ons betreft zeker een plek in dit artikel. Deze stofzuiger heeft namelijk onwijs veel te bieden, ziet er fraai uit én is op afstand bestuurbaar. Dat laatst genoemde voordeel is wellicht het belangrijkste wapenfeit van deze stofzuiger.

Met de speciale Roomba app kan je namelijk de robotstofzuiger op afstand besturen. Je kunt met deze app de stofzuiger aan en uit zetten, maar je kunt ook een volledig schoonmaakschema opstellen. Vervolgens kan je via de app in de gaten houden hoe dit schema vordert en wat de prestaties van de stofzuiger zijn.

Deze robotstofzuiger is, dankzij bepaalde technieken, ook in staat om dierenharen op te zuigen. Met deze robotstofzuiger ben je dus verzekerd van een onwijs schoon huis. Is de accu van de stofzuiger op? Geen probleem; de stofzuiger rijdt automatisch terug naar het laadstation, laadt zichzelf op en hervat de werkzaamheden weer op de plek waar hij gestopt is.

Ecovacs Deebot 605

Ook deze robotstofzuiger van het merk Ecovacs heeft onwijs veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is wellicht de dubbele werking van deze robotstofzuiger. De stofzuiger maakt de vloer namelijk schoon én kan de vloer vervolgens ook direct afnemen met een natte doek. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het waterreservoir van de robot te vullen. Je bent dankzij deze stofzuiger dus verzekerd van een onwijs schone vloer.

Op het moment dat de accu van deze stofzuiger leeg is, rijdt de stofzuiger automatisch terug naar het laadstation. Als de accu weer opgeladen is, kan de stofzuiger weer vol goede moed aan de slag. Bijkomend voordeel is dat je deze stofzuiger met een mobiele app kunt bedienen. Je kunt een schoonmaakschema voor de hele week instellen en hebt zodoende geen omkijken naar de robotstofzuiger.

Tot slot is het nog een groot voordeel dat deze stofzuiger relatief betaalbaar is.

Naar welk van bovengenoemde robotstofzuigers gaat jouw voorkeur? Beide varianten hebben in ieder geval onwijs veel voordelen en worden jouw beste maatje in het huishouden!