Witgoedsite.nl – online witgoed vergelijkingen

Laten we ons even voorstellen, want dat is wel zo netjes! Wij zijn een witgoedvergelijker die dagelijks alle witgoedwebsites afgaat voor de beste prijzen. Dat betekent dat je hier de laagste prijzen terugvindt én dat je daar zelf helemaal geen moeite voor hoeft te doen. Klinkt dat niet fantastisch? Zo krijg je bij ons gegarandeerd de laagste prijs op onder andere keukenapparatuur (fornuizen, vaatwassers, ovens, vriezers enzovoort), klimaatbeheersing (airco’s, luchtbevochtigers en thermostaten), diverse stofzuigers, strijkapparatuur en alle apparaten die je nodig hebt om gemakkelijk en snel de was te doen. Komt daar het spreekwoord ‘een kind kan de was doen’ even mooi van pas!

Koop je nieuwe koelkast of wasmachine gemakkelijk online

Wij bieden ons assortiment online te koop aan en daarom kun je een ruime keuze aan producten bij ons verwachten. Het uitzoeken van een nieuwe koelkast, wasmachine of vaatwasser is zo helemaal geen lastige taak meer. Je kijkt gewoon rustig rond in onze webshop en je kunt de apparaten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Natuurlijk altijd tegen de laagste prijs, want dat is wat wij onze klanten gunnen. Het is zonde om te veel te betalen, dus houdt die extra centen maar lekker in je eigen portemonnee! Dan kun je daar op een ander moment weer leuke dingen van doen.

Waarom de laagste prijs?

Het leven is al duur genoeg en dat snappen wij. Daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten een zo scherp mogelijk aanbod te kunnen doen. Te veel betalen aan apparatuur is zonde, zeker als je voor een kleiner prijsje net zoveel kwaliteit kunt krijgen. Ongeacht je budget vind je bij ons vast en zeker een geschikt toestel. En kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij je kunnen adviseren. Onze klantenservice staat klaar om jou te helpen de beste keuze te maken bij de aankoop van een nieuw apparaat.

Nog meer voordelen!

Dankzij onze persoonlijke service, deskundig advies én betrouwbaarheid zal je onze (web)shop met een tevreden gevoel verlaten. Maar dat is nog niet alles:

Gratis bezorging;

Gratis retourneren;

Niet goed? Geld terug óf een ander artikel met dezelfde waarde;

Voor 23:59 besteld, de volgende dag al in huis;

Aansluitservice is mogelijk;

Ook mogelijkheid tot ophalen;

Gegarandeerd de laagste prijs.

Onze klantenservice staat voor jou klaar

Ons team van deskundige medewerkers, staat altijd klaar om jou te helpen. Wanneer je niet zeker weet of die ene vriezer wel de juiste keuze is of wanneer je hulp nodig hebt bij het uitkiezen van een andere oven, trek dan gerust aan de bel. Het is onze passie om klanten aan de meest geschikte apparaten te helpen. En dat natuurlijk altijd tegen de beste prijs! Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Dan proberen wij je zo snel mogelijk van dienst te zijn en je vragen te beantwoorden. Heb je liever persoonlijk contact met ons? Kom gerust eens langs!

Wij luisteren graag naar jouw mening

Heb je feedback voor ons, dan horen wij dat graag. Vooral voor, tijdens en na de aankoop kunnen er verschillende contactmomenten optreden waarover jij een mening kunt hebben. We horen maar al te graag wat je van het contact met ons vindt, zodat wij onze service daar zo goed mogelijk op kunnen aanpassen. Ook als je tegen ongemakken op onze website aanloopt, horen we graag wat we kunnen verbeteren. Op die manier kunnen we jou en andere klanten in de toekomst een nog betere service bieden, wanneer je weer bij ons langskomt voor witgoed tegen de laagste prijs.