Keuken

Welke tafelmodel koelkasten hebben ook een vriesvak?

Tafelmodel Koelkast Vriezer

Het uitzoeken van een nieuwe koelkast is een hele klus. Je hebt namelijk de keus uit allerlei soorten koelkasten en moet dus bepalende keuzes gaan maken. Deze keuzes kan je perfect maken aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. Maar, zaken zoals de aanwezige ruimte in jouw keuken spelen ook een rol. Je moet dus zeker rekening houden met bepaalde, specifieke eigenschappen van een koelkast. Zo is het redelijk ‘standaard’ dat een koelkast veel ruimte in beslag neemt, maar dat is niet het geval bij zogeheten tafelmodel koelkasten.

Deze varianten hebben hun naam te danken aan de compacte vormgeving. Deze koelkasten nemen niet al te veel ruimte in beslag, waardoor je ze perfect op allerlei plekken kwijt kunt. De koelkasten hebben namelijk een maximale hoogte van 95 centimeter en passen daardoor perfect onder het aanrecht.

Als je voor een tafelmodel koelkast gaat, moet je uiteraard ook naar bepaalde andere eigenschappen krijgen. Wil je bijvoorbeeld dat de koelkast ook nog een ingebouwde vriezer heeft? Dan slinkt het aanbod van tafelmodel koelkasten, maar je hebt alsnog meer dan genoeg keus.

Hieronder hebben wij enkele mogelijkheden voor jou uiteengezet. De onderstaande tafelmodel koelkasten hebben namelijk allemaal een vriesvak.

Proline TTR91WH

Deze tafelmodel koelkast van het merk BCC Proline heeft een hoogte van 83 centimeter en heeft dus een ingebouwde vriezer. Dankzij de energieklasse A+, het geluidsniveau van 42 decibel en de inhoud van 81 liter is dit een uitermate prettige koelkast. Je hebt voldoende ruimte, terwijl de koelkast zelf weinig ruimte in beslag neemt. Ook prijstechnisch is deze koelkast uitermate interessant.

Primo PR101FR

Ook deze tafelmodel koelkast heeft een ingebouwd vriesvak. Dit vriesvak bevindt zich aan de bovenkant van de koelkast. Net zoals bovengenoemde koelkast heeft deze variant ook enkele voordelen. Zo is het geluidsniveau van 42 decibel ideaal; dat geldt ook voor de totale inhoud van 93 liter. In vergelijking met bovengenoemde variant is deze koelkast dus behoorlijk ruim te noemen. Deze variant is overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar; zwart, zilver en wit. Door deze variatie van kleuren kan je de koelkast altijd perfect naar je zin maken.

Zanussi ZRG15805WA

Wil je graag een tafelmodel koelkast met behoorlijk veel inhoud hebben? Dan kan je niet om deze Zanussi ZRG15805WA tafelmodel koelkast heen. Deze koelkast heeft namelijk een inhoud van maar liefst 136 liter. In vergelijking met bovengenoemde varianten is dat dus vele malen groter.

Ook deze koelkast heeft een ingebouwde vriezer en heeft energieklasse A+. Daarnaast valt het geluidsniveau mee (41 decibel) en heeft de koelkast een hoogte van 85 centimeter. Hierdoor kan je de koelkast probleemloos onder het aanrecht zetten. Dankzij de strakke vormgeving ziet de koelkast er ook nog eens fraai uit.

Naar welke van bovengenoemde varianten gaat jouw keuze uit? Ongeacht voor welke variant jij kiest; je profiteert van een compacte koelkast inclusief vriesvak. Bekijk het totale aanbod van tafelmodel koelkasten, bepaal welke jou het meest aanspreekt en sla vervolgens direct je slag. Een tafelmodel koelkast is zeker een aanvulling op jouw keuken!