Keuken

Welke keukenapparaten kunnen in de bijkeuken gezet worden?

welke keukenapparaten kunnen in de bijkeuken gezet worden

Ben je bezig geweest met het uitkiezen van een keuken? Dan heb je ongetwijfeld goed gekeken naar de keukenapparaten in jouw nieuwe keuken. De kans is groot dat je bijvoorbeeld voor een vaatwasser, voor een oven/magnetron en voor een grote koelkast hebt gekozen.

Hierbij is het wenselijk dat je deze apparaten op jouw persoonlijke voorkeuren aangepast hebt. Dat wilt zeggen; je hebt bijvoorbeeld de grootte van de koelkast aangepast op jouw persoonlijke voorkeuren. Het is echter goed mogelijk dat gaandeweg jouw situatie veranderd. Zo kun je mogelijk een groter huishouden krijgen of een veranderd voedingspatroon. Als je bijvoorbeeld opeens gezonder gaat leven, heb je veel meer ruimte in jouw koelkast nodig. Voor bijvoorbeeld al het groente en fruit.

Maar, wat nou als je opeens echt te weinig ruimte in jouw keuken hebt? Wat nou als je opeens een nóg grotere koelkast nodig hebt? Wat nou als je opeens een nóg grotere vriezer wilt hebben? En wat nou als je een nóg grotere voorraadkast wilt hebben? Nou, dan sta je voor een leuke uitdaging.

Heb je toevallig nog een bijkeuken in jouw woning? Dan kun je die bijkeuken optimaal in gaan richten. Hoe je dat precies kunt doen, bespreken we graag in dit artikel. In dit artikel bespreken we daarbij ook voor welke keukenapparaten je zoal kunt kiezen.

Het leuke is dat je al deze keukenapparaten in ons aanbod kunt vinden. Mocht je bijvoorbeeld een nieuwe koelkast willen kopen, heb je daarvoor bij ons meer dan voldoende keuze. Wij doen er in ieder geval alles aan om een zo’n uitgebreid aanbod van koelkasten aan te bieden. Inclusief hele scherpe prijzen. Wij raden je dan ook aan om na het lezen van dit artikel direct ons aanbod te bekijken. Je kunt dan direct de gewenste keukenapparaten voor in jouw bijkeuken aanschaffen.

Wat zijn de voordelen van een bijkeuken?

Heb je op dit moment een keuken waar je tevreden mee bent? Ben je alleen van mening dat je wat ruimte tekort komt? Of ben je juist helemaal niet tevreden met de keuken die je hebt? In deze twee situaties kun je twee dingen doen: je kunt jouw keuken compleet vernieuwen of je kunt jouw bijkeuken geheel naar wens in gaan richten. Als je een bijkeuken in jouw woning hebt, is de tweede optie absoluut de beste keuze. Je kunt in dat geval namelijk heel veel kanten op, terwijl je de kosten ook een stuuk lager kunt houden. Het aanschaffen van een nieuwe keuken is immers een prijzige aangelegenheid.

Een belangrijk voordeel van een bijkeuken is de veelzijdigheid. Zoals je in dit artikel gaat lezen, kun je namelijk allerlei apparaten in de bijkeuken kwijt. Dit kunnen apparaten zijn die als ‘aanvulling’ op jouw normale keuken dienen, maar het kunnen ook andere apparaten zijn. Deze apparaten hoeveel bovendien niet altijd gelieerd te zijn aan de keuken, zoals bijvoorbeeld een wasmachine of een wasdroger.

Ook is het fijn dat je een bijkeuken geheel naar eigen wens in kunt richten. Je kunt dit in de stijl van jouw keuken doen, maar je kunt de bijkeuken ook een compleet andere uitstraling mee geven. Eigenlijk is het aan jou om te bepalen hóe de bijkeuken er precies uit moet komen te zien.

Als klap op de vuurpijl hoef je ook niet al te veel geld uit te geven. Dat is zéker het geval als je het vergelijkt met een volledig nieuwe keuken. Voor een volledig nieuwe keuken geef je al snel (tien)duizenden euro’s uit, maar dat is bij het inrichten van een bijkeuken niet het geval.

Kortom, voldoende reden om jouw bijkeuken geheel naar wens in te richten. Maar, voor welke apparaten kun je zoal kiezen? Je leest het in dit artikel.

Een voorraadkast

Een kast is uiteraard geen ‘apparaat’. Toch is het een object dat je prima in jouw bijkeuken kwijt kunt. Met dank aan deze kast weet je de nodige extra ruimte in jouw huis te creëren. Waar je deze voorraadkast vervolgens voor gaat gebruiken, is volledig aan jou.

Je kunt bijvoorbeeld allerlei keukengerei in deze kast bewaren. Denk hierbij aan pannen en potjes die je niet al te vaak hoeft te gebruiken. Als je deze in jouw keuken bewaard, is dat eigenlijk zonde van de ruimte. Door deze potjes en pannetjes in de voorraadkast in de bijkeuken te bewaren, bespaar je veel ruimte in jouw keuken. Op een handige manier.

Uiteraard kun je ook de boodschappen in de voorraadkast opbergen. Eigenlijk kun je alle voedingswaren in een voorraadkast bewaren, zolang het maar geen verse producten zijn. Een belangrijk voordeel hiervan is dat je ook eens stuk gerichter boodschappen kunt doen. Zijn bijvoorbeeld jouw lievelingskoekjes in de aanbieding? Dan kun je direct een flinke hoeveelheid van deze koekjes inslaan; je weet immers dat je in dat geval de koekjes moeiteloos in de voorraadkast kunt bewaren.

Al met al is de plaatsing van een voorraadkast in de bijkeuken zéker aan te raden. Bijkomend voordeel is dat je ook nog uit heel veel soorten kasten kunt kiezen. Je kunt voor een brede en hoge kast kiezen, maar je kunt ook voor een smalle en hoge kast kiezen. Mocht je een niet al te hoge bijkeuken hebben, kun je ook voor een brede en lage kast kiezen. De keuze is volledig aan jou.

Een koelkast

Is de koelkast in jouw keuken te klein geworden? Past al het drinken en alle etenswaren niet meer in de koelkast in jouw keuken? Dan is het verstandig om een koelkast voor in jouw bijkeuken aan te schaffen. Deze koelkast kun je geheel naar wens uitkiezen, aangezien je uit echt veel soorten koelkasten kunt kiezen.

Hoeveel extra koelruimte heb je nodig? En hoeveel ruimte heb je in jouw bijkeuken over? Dit zijn eigenlijk de twee belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen. Daarnaast is het ook aan te raden om naar de eigenschappen van de koelkast te kijken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de indeling van de koelkast? Wat is de energieklasse van de koelkast? En wat moet je precies voor de koelkast betalen?

Voor die laatste vraag hebben wij nog een handige tip; durf te investeren in een goede koelkast. Juist als je iets meer geld uit durft te geven, geniet je van een koelkast die volledig aan jouw wensen voldoet. Vervolgens is het dubbel en dwars genieten van de koelkast, ondanks dat je hier mogelijk in eerste instantie nét iets meer geld aan uitgegeven hebt.

Wil jij graag direct een perfecte koelkast voor in jouw bijkeuken uitkiezen? Dan verwijzen wij je graag direct naar ons aanbod. In ons aanbod vind je een ongekende hoeveelheid koelkasten; variërend van kleine koelkasten tot aan behoorlijk grote koelkasten. Bovendien heb je in ons aanbod de keuze uit meerdere prijsklassen en meerdere merken. Wij bieden sowieso alleen koelkasten van de beste merken aan; je hoeft dus over de kwaliteit niet in te zitten.

Een vriezer

Heb je voor bijvoorbeeld een losse vriezer in jouw keuken gekozen? Of heb je voor een koelvriescombinatie in jouw keuken gekozen? In beide gevallen is het goed mogelijk dat je met te weinig vriesruimte in jouw keuken te maken krijgt. In dat geval is er eigenlijk maar één goede oplossing; een vriezer in jouw bijkeuken neerzetten.

Prettig hierbij is dat je uit heel veel soorten vriezers kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor een koelvriescombinatie in jouw bijkeuken kiezen, maar je kunt ook voor een losse vriezer kiezen. Belangrijk voordeel van een vriezer is dat je hier absoluut niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Ook is het heel prettig dat je uit meerdere afmetingen kunt kiezen; met dank aan deze diverse afmetingen is het echt altijd makkelijk om een geschikte vriezer uit te kiezen.

Uiteraard moet je hierbij wel goed naar jouw situatie en voorkeuren kijken. Hoeveel extra vriesruimte heb je nodig? En hoe moet de vriezer er bij voorkeur uit komen te zien? Dat zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je voor jezelf goed over na moet denken. Ook moet je goed kijken naar de hoeveelheid geld die je uit wilt geven. Wil je bijvoorbeeld voor maximaal 300 euro een nieuwe vriezer aanschaffen? Of wil je voor bijvoorbeeld 800 euro een nieuwe vriezer aanschaffen? De keuze is aan jou.

Verder raden wij je aan om echt een goede vergelijking te maken. Dáárvoor ben je bij ons direct aan het juiste adres; je kunt bij ons uit heel veel soorten vriezers kiezen. Juist doordat je bij ons zoveel keuze hebt, is het mogelijk om de ideale vriezer voor in jouw bijkeuken te kiezen. Bespaar in ieder geval niet op de aanschafprijs; juist als je nét iets meer geld uitgeeft, geniet je van een perfecte vriezer!

Vaatwasser

Heb je in jouw keuken echt geen ruimte meer voor een vaatwasser? Ben je het echter zat om elke avond de vaat met de hand te doen? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. In dat geval raden wij je aan om een losstaande vaatwasser aan te schaffen en deze in jouw bijkeuken neer te zetten. Door zo’n vaatwasser aan te schaffen, geniet je elke avond weer van veel gemak!

Voor het plaatsen van een vaatwasser leent een bijkeuken zich uitstekend. Dat is zéker het geval als je de bijkeuken met een deur af kunt sluiten. Als dat mogelijk is, weet je het geluidsniveau van de vaatwasser zoveel mogelijk te dimmen. Je hebt hierdoor geen last van de vaatwasser als je bijvoorbeeld in de woonkamer televisie aan het kijken bent.

Klinkt dit nu al bij jou als muziek in de oren? Dan raden wij je aan om ons aanbod van vaatwassers eens te bekijken. Je vindt bij ons een divers én hoogwaardig aanbod van vaatwassers. Dit zijn vaatwassers van de beste merken én tegen de scherpste prijzen. Maak op je gemakje een goede vergelijking en schaf de gewenste vaatwasser voor in jouw bijkeuken aan. Van de aanschaf van een goede vaatwasser ga je hoe dan ook géén spijt krijgen.

Wasmachine

Waar heb jij op dit moment jouw wasmachine staan? Heb je jouw wasmachine op zolder staan? Dan is het mogelijk vervelend dat je elke keer helemaal naar de zolder moet lopen. Mogelijk vind je het ook vervelend dat de wasmachine voor het nodige geluid en trillingen van bovenaf zorgt. Als dit nou bij jou bekend in de oren klinkt, raden wij je aan om een wasmachine voor in jouw bijkeuken aan te schaffen. In jouw bijkeuken kun je de wasmachine prima kwijt, waarbij je direct van de nodige voordelen geniet.

Het is uiteraard ook goed mogelijk dat je niet meer tevreden met jouw wasmachine bent. Vertoont jouw wasmachine bijvoorbeeld kuren? Of is het vulgewicht van jouw wasmachine aan de minimale kant? Dat zijn prima redenen om een nieuwe wasmachine voor in jouw bijkeuken aan te schaffen.

We vallen wellicht in herhaling, maar je vindt bij ons óók een uitgebreid aanbod van de beste wasmachines. Deze wasmachines zijn van de gewenste kwaliteit, zijn van de beste merken en zijn ook nog eens scherp geprijsd. Bovendien is het een voordeel dat ons aanbod echt heel divers is. Zo vind je bijvoorbeeld veel wasmachines met veel soorten vulgewichten; het is aan jou om te bepalen aan welk vulgewicht je precies behoefte hebt.

Uiteraard moet je ook nog naar jouw bijkeuken zelf kijken. Hoe groot is jouw bijkeuken precies? En hoeveel ruimte heb je nog voor de plaatsing van jouw wasmachine? Dat zijn ook belangrijke vragen waar je goed over na moet denken. Al met al is het zeker een aanrader om een wasmachine in jouw bijkeuken neer te zetten!

Wasdroger

Wil je graag op een handige manier al jouw wasgoed kunnen drogen? Dan is het advies om voor een wasdroger te kiezen. Met een wasdroger heb je eigenlijk geen omkijken naar het drogen van jouw wasgoed. Je bent hierdoor eigenlijk in staat om nóg minder tijd aan het doen van de was te besteden. Dat klinkt ideaal, niet waar?

De plaatsing van een wasdroger in de bijkeuken is ook ideaal. De wasdroger neemt immers de nodige ruimte in beslag, waardoor je ‘m niet lukraak overal in huis neer kunt zetten. Bovendien heb je met het nodige geluid en trillingen te maken; hier heb je in jouw bijkeuken eigenlijk géén last van. Voldoende reden dus om zo snel mogelijk een wasdroger voor in jouw bijkeuken aan te schaffen.

Geef je liever de voorkeur aan slechts één apparaat? Dan kun je ook voor een wasdroogcombinatie kiezen. Dat is één apparaat waarmee je zowel kunt wassen als kunt drogen. Ideaal, niet waar? Een wasdroogcombinatie past uiteraard ook prima in jouw bijkeuken.

Slotwoord

Zo, je weet nu precies hóe je de bijkeuken in kunt richten. Zet jouw wensen op een rijtje, maak een goede vergelijking voor jezelf en check direct ons aanbod van keukenapparaten. Door gericht naar alle apparaten te kijken, kun je vervolgens jouw bijkeuken geheel naar wens inrichten. Veel succes (en plezier) hiermee!