Keuken

Wat zijn de mooiste gasfornuizen met oven?

De Mooiste Gasfornuizen Met Oven

Bij het inrichten van een nieuwe keuken moet je op meerdere aspecten letten. Uiteraard is het daarbij ook belangrijk/noodzakelijk om met de aanwezige ruimte rekening te houden. Waar zet je de koelkast neer? Wat voor fornuis neem je? En waar zet al het overige keukenapparatuur neer? Dit zijn belangrijke vragen bij het inrichten van een keuken. Door voor een gasfornuis met oven te kiezen, kan je in ieder geval ruimte besparen.

 

Een gasfornuis met oven is eigenlijk een winnende combinatie. Je vangt namelijk twee vliegen in één klap, aangezien je alle ruimte optimaal weet te besteden. Graag helpen we jou een handje bij het uitkiezen van het perfecte gasfornuis. Ben je specifiek op zoek naar een gasfornuis met een oven? Lees dan zeker even door. We hebben hieronder namelijk enkele van de mooiste gasfornuizen met oven geselecteerd.

Smeg C9GMXNLK9-1 gasfornuis

Dit gasfornuis van Smeg is absoluut één van de fraaiste gasfornuizen. Dat is onder andere te danken aan de kleur, de strakke vormgeving en de stijlvolle knoppen. Met deze knoppen ben je in staat om de 6 verschillende pitten afzonderlijk te bedienen. Uiteraard heb je ook knoppen om de oven te bedienen. Onder het gasfornuis zit namelijk een prachtige oven verwerkt. Deze oven heeft de beschikking over een Vapor Clean cirkel. Deze technologie zorgt ervoor dat vuil in de oven los wordt gestoomd; zodoende heb je zelf weinig omkijken naar het schoonmaken van de oven.

Siemens HX9R3AD20N gasfornuis

Ook Siemens is in staat om een prachtig gasfornuis met oven te leveren. Qua prijs is deze variant een stuk beter betaalbaar dan de hierboven genoemde variant van Smeg. Bij deze variant van Siemens heb je echter minder pitten tot je beschikking. In dit gasfornuis kan je een prima functionerende oven vinden. Deze oven maakt gebruik van een 3D-hetelucht functie. Dankzij een sterk vermogen is het mogelijk om grote hoeveelheden tegelijkertijd in de oven op te warmen. De inhoud van de oven is tamelijk royaal te noemen: 66 liter in totaal. De oven is afgewerkt met halogeen binnenverlichting en met een glazen binnendeur.

Smeg C7GMXNLK9 gasfornuis

Als laatste willen we dit fornuis van Smeg bespreken. Bij dit fornuis heb je namelijk de beschikking over 5 gasbranders, waaronder één speciale wokbrander. Dankzij deze wokbrander ben je in staat om heerlijke gerechten te wokken. Daarnaast heb je een perfect oven tot je beschikking voor het klaarmaken van verscheidene gerechten. Deze oven heeft maar liefst 5 kookniveaus en 9 verschillende functies. Alle soorten maaltijden kan je dus perfect bereiden met de Smeg C7GMXNLK9. De prijs voor dit gasfornuis met oven ligt overigens tussen de twee hierboven genoemde varianten in. Voor een bedrag van ongeveer 1100 euro kan jij de trotse eigenaar van deze combinatie worden. Het keuken wordt hier in ieder geval een stuk leuker mee, terwijl jouw keuken er bijzonder strak uit komt te zien.

Wil je ook graag een gasfornuis met oven aanschaffen? Bekijk gerust ons assortiment voor nog meer soorten (gas)fornuizen. Ook vind je in ons assortiment verschillende soorten ovens terug.