Keuken

Wat zijn de 5 mooiste zwarte Amerikaanse koelkasten?

Amerikaanse Koelkast Zwart

In elke keuken is een belangrijke rol weggelegd voor de koelkast. In deze koelkast kan je niet alleen alle producten vers en koel houden, maar de koelkast heeft ook een belangrijke functie op het gebied van uitstraling. Een koelkast is immers behoorlijk groot, waardoor de koelkast uitermate goed opvalt. Bij het aanschaffen van een nieuwe koelkast is het dan ook wenselijk om op de uitstraling van de koelkast te letten.

Heb je een zwarte keuken? Dan is het zeker fraai om ook voor een zwarte koelkast te kiezen. Wil je graag een grote koelkast hebben? Dan kan je niet om een Amerikaanse koelkast heen. Als we deze twee zaken met elkaar combineren, komen we al snel op een Amerikaanse koelkast in het zwart uit.

Bij de zoektocht naar een nieuwe zwarte Amerikaanse koelkast helpen we jou graag een handje. In dit artikel hebben we de 5 mooiste zwarte Amerikaanse koelkasten op een rijtje gezet. Ben je benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even door!

Bosch KAN92LB35 Serie 8 Amerikaanse koelkast

Deze Amerikaanse koelkast van het welbekende merk Bosch is een lust voor het oog. De koelkast ziet er fraai uit en dat is onder andere aan de donkere, zwarte kleur te danken. Daarnaast is het ook een behoorlijk ruime koelkast en heeft de koelkast enkele interessante functies. Hierbij kan je denken aan een LED temperatuurweergave en aan ingebouwde LED verlichting.

Inventum SKV0178B Amerikaanse koelkast

Ook deze Amerikaanse koelkast is onwijs fraai te noemen. De koelkast is aan de buitenkant volledig in het zwart uitgevoerd; dit vormt een mooi contrast met de lichte binnenkant. Het No-Frost vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 175 liter, terwijl het totale energieverbruik behoorlijk laag ligt.

Siemens KA92NLB35 Amerikaanse koelkast

Net zoals Bosch en Inventum biedt Siemens ook meerdere Amerikaanse koelkasten aan. Deze zwarte Amerikaanse koelkast is onwijs fraai te noemen en heeft veel te bieden. Opvallende eigenschappen zijn onder meer de energieklasse A++, de ingebouwde iceTwister voor het maken van ijsblokjes en de prachtige LED verlichting aan de binnenzijde.

Samsung RS67N8211B1/EF Amerikaanse koelkast

Qua uitstraling mag ook deze koelkast van Samsung niet ontbreken. De koelkast ziet er onwijs fraai uit, heeft prachtige, grote handvatten en heeft een ingebouwde dispenser. Met deze dispenser krijg je razendsnel een koel glas water, schaafijs of ijsblokjes. De temperatuur is overigens op een digitale manier te regelen aan de binnenzijde van koelkast. Al met al dus een prima én uiterst fraaie koelkast.

Haier HTF-610DSN7 Amerikaanse koelkast

Het artikel sluiten we graag in stijl af met deze prachtige koelkast van het merk Haier. De koelkast ziet er gelikt uit, heeft maar liefst 4 deurtjes en heeft onwijs veel ruimte. Iets wat bij deze koelkast opvalt, zijn de lichtere details. Deze details staan fraai in contrast met de donkere, zwarte kleur waar de koelkast voor het grootste gedeelte uit bestaat.

Naar welk van bovengenoemde varianten gaat jouw voorkeur uit? Bekijk direct ons assortiment, vergelijk de verschillende koelkasten en geniet nadien optimaal van een prachtige, zwarte Amerikaanse koelkast!