Keuken

Wat is de beste Philips Senseo melkopschuimer?

Philips Senseo Melkopschuimer

Heb je (enige tijd geleden) besloten om voor een Senseo apparaat te gaan? Dan heb je in onze ogen zeker een verstandige keuze gemaakt. De Senseo apparaten zijn immers van een hoge kwaliteit, bieden veel gemak, hebben een lange levensduur en leveren bovenal heerlijke koffie. Dankzij de heerlijke smaak van de koffie is het optimaal genieten van jouw Senseo apparaat.

Ben je een liefhebber van verschillende koffiespecialiteiten met melk? Dan zit je niet met alle Senseo apparaten even goed. Als je een Senseo apparaat ínclusief melkopschuimer hebt, kan je bijvoorbeeld een cappuccino of een latte macchiato laten bereiden. Als je een Senseo apparaat zónder melkopschuimer hebt, werkt dat helaas niet zo. In dat geval moet je nog een separate melkopschuimer aanschaffen.

In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod van Senseo producten. Maar, welke melkopschuimer werkt nou met een Senseo apparaat? En voor welke variant kan je het beste kiezen als je een Senseo apparaat hebt? Op die twee vragen vind je in dit artikel een uitgebreid antwoord. Mocht je direct de beste Philips Senseo melkopschuimer aan willen schaffen, ben je daarvoor bij ons dus ook aan het juiste adres. In ons assortiment heb je meer dan genoeg keus, terwijl je bij ons ook niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Doordat wij onze prijzen zo laag mogelijk houden, blijft het voor iedereen leuk om van de heerlijke koffie te genieten!

Philips Senseo melkopschuimer

Sinds Senseo enkele jaren geleden in de handen van Philips kwam, is het aanbod deels aangepast. Men heeft meer en meer de focus gelegd op de prachtige Senseo apparaten, waardoor het aanbod van die apparaten behoorlijk uitgebreid is. Daar is het echter niet bij gebleven; Philips koos er namelijk ook voor om óók andere producten verder te gaan ontwikkelen. De Philips Senseo melkopschuimers zijn daar het levende bewijs van.

Wat is nou de beste Philips Senseo melkopschuimer? Dat is in onze ogen de melkopschuimer van Philips die qua vormgeving het beste bij een Philips Senseo apparaat past. Zodra je het apparaat en de melkopschuimer naast elkaar zet, is het daardoor net alsof beide machines bij elkaar horen. In de praktijk heb je echter beide machines los van elkaar gekocht, maar beide machines vormen dus wel een prachtig geheel.

Mocht je graag een nieuwe Philips Senseo melkopschuimer aan willen schaffen, kan je wat ons betreft het beste voor de hieronder besproken variant gaan.

Philips Senseo CA6500/60

Ongeacht waar jouw voorkeur met betrekking tot koffiespecialiteiten naar uit gaat, is de Philips Senseo CA6500/60 verreweg de beste keuze. Deze Philips Senseo melkopschuimer is in staat om zowel koude- als warme melk te leveren. Je kunt hierdoor genieten van een koffiespecialiteit met warme melk, maar ook een koffiespecialiteit met koude melk behoort tot de mogelijkheden.

Qua design hebben we ook niks aan te merken op deze melkopschuimer. De melkopschuimer ziet er prachtig uit dankzij de strakke vormgeving. Bijkomend voordeel is dat je deze melkopschuimer in drie verschillende kleuren aan kunt schaffen; zwart, groen of roze. Je kunt deze melkopschuimer dus afstemmen op jouw Senseo apparaat, maar óók op de rest van jouw keuken. Bijkomend voordeel is dat deze melkopschuimer behoorlijk compact uitgevoerd is, waardoor je niet al te veel ruimte in jouw keuken vrij hoeft te houden voor deze melkopschuimer.

De Philips Senseo CA6500/60 heeft een inhoud van 120 ml. Dit is genoeg voor ongeveer 2 cappuccino’s. Mocht je visite over de vloer krijgen, kan je dus ook prima uit de voeten met deze melkopschuimer. Drinken zowel jouw partner als jijzelf graag een heerlijke cappuccino? Dan kan je met deze melkopschuimer dus ook twee cappuccino’s tegelijkertijd bereiden; ideaal!

Over de bediening van deze melkopschuimer kunnen we kort zijn; die is onwijs eenvoudig. Met slechts één druk op de knop kan je al direct het melk laten schuimen. Je bent vervolgens verzekerd van een schuimlaag van melk van de hoogste kwaliteit. Deze Philips Senseo melkopschuimer is namelijk standaard ingesteld op de ideale temperatuur én op de ideale snelheid. Je bent daardoor verzekerd van de beste schuimlaag, waardoor je nóg meer van een heerlijke cappuccino of andere koffiespecialiteit geniet.

Heb je er ook zo’n hekel aan om een melkopschuimer of een koffiezetapparaat schoon te maken? Dan zit je ook goed met de Philips Senseo CA6500/60. Deze melkopschuimer kan je namelijk bijzonder eenvoudig schoonmaken. Dit is onder meer te danken aan het gladde oppervlak van de melkopschuimer en aan de antikleeflaag. Je hoeft dus nooit meer (onnodig) veel tijd aan het schoonmaken van een melkopschuimer te besteden. Ideaal!

Tot slot willen we ook nog de draaivoet aanstippen. Deze draaivoet is 360 graden te draaien, waardoor je de melkopschuimer eenvoudig op de draaivoet kunt plaatsen. Doordat dit volledig draadloos werkt, hoef je ook geen rekening te houden met een irritante draad.

Zijn we dan helemaal klaar met deze positieve review over deze beste Philips Senseo melkopschuimer? Nee, zeker niet. We willen namelijk ook nog het gunstige prijskaartje aanstippen. Bij onze partner Bol.com koop je deze Philips Senseo melkopschuimer namelijk al voor een bedrag van 54,99 euro. Door dit relatief lage bedrag kunnen we deze melkopschuimer absoluut aanraden. Deze melkopschuimer heeft een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, ziet er gelikt uit en werkt ook nog eens perfect. Wat wens je nog meer?

Voor welke Senseo apparaat kies jij?

Ben je op dit moment nog op zoek naar een geschikt Senseo koffiezetapparaat? Dan nodigen wij je van harte uit om ons aanbod nader te bekijken. In onze webshop vind je namelijk meerdere Senseo apparaten terug. Vergelijk de verschillende machines en let daarbij goed op de eventuele aanwezigheid van een melkopschuimer. Mocht het door jou gewenste apparaat standaard een melkopschuimer hebben, is dat mooi meegenomen. Mocht dat niet het geval zijn, kan je er het beste voor kiezen om deze Philips Senseo CA6500/60 aan te schaffen. Dit is namelijk verreweg de beste Philips Senseo melkopschuimer, zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen.

Ben je tot slot op zoek naar de juiste pads voor in jouw Senseo apparaat? Ook daarvoor ben je bij Witgoedsite.nl aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide aanbod en geniet nadien van heerlijke koffie!