Keuken

Wat is de beste Nespresso machine?

Beste Nespresso Machine

Kan je ook zo van een lekker kopje koffie genieten? Dan ben je ongetwijfeld bereid om een bepaald bedrag aan een Nespresso machine uit te geven. Maar, voor welke Nespresso machine kan je dan het beste kiezen? Met andere woorden; wat is de beste Nespresso machine die je tegenwoordig kunt kopen? Het antwoord op die vraag is niet al te makkelijk te geven; het een en ander is namelijk afhankelijk van jouw eigen wensen en voorkeuren.

In dit artikel geven wij een uitgebreid antwoord op de hoofdvraag van dit artikel;  Wat is de beste Nespresso machine? We bespreken onder meer uit welke machines je kunt kiezen, in welke situaties welke Nespresso machine het beste is en over welke Nespresso machines wij persoonlijk zeer te spreken zijn.

Na het lezen van dit artikel heb je alle informatie voorhanden om de juiste keuze te gaan maken. Wil je naar aanleiding van dit artikel direct een Nespresso machine aanschaffen? Dat is mogelijk via onze website. Je hebt bij ons de keus uit meer dan 30 verschillende Nespresso machines. Gaat jouw voorkeur uit naar een andere koffiemachine? Wil je bijvoorbeeld een Dolce Gusto of een Senseo aanschaffen? Ook dat is mogelijk via onze website. Wij bieden bewust een zo’n uitgebreid mogelijk assortiment aan, waardoor je altijd de perfecte koffiemachine voor in huis kunt kopen.

Verschillende soorten Nespresso koffiemachines

Allereerst is het goed om te weten dat je de keus tussen verschillende soorten Nespresso koffiemachines hebt. Deze verschillende koffiemachines zijn in de volgende series onderverdeeld:

  • DeLonghi Nespresso
  • Krups Nespresso
  • Magimix Nespresso
  • Nespresso Sage

Per serie vind je een divers aanbod van Nespresso koffiemachines. De verschillen worden hierbij gemaakt door onder meer het design, de aanwezigheid van een melkopschuimer en de grootte van het waterreservoir. Mocht je een keuze tussen de verschillende Nespresso machines willen maken, is het dus aan te raden om op meerdere factoren te letten.

Eén van de belangrijkste criteria hierbij is de inhoud van het waterreservoir. Je kunt kiezen voor een waterreservoir met een inhoud van bijvoorbeeld 0,7 liter, maar een inhoud van 1,3 liter behoort ook tot de mogelijkheden. Des te groter het waterreservoir is, des te meer kopjes koffie je met één keer vullen kunt zetten. Mocht je veel koffie drinken, is het advies om voor een Nespresso machine met een groot waterreservoir te kiezen. Je hoeft dan immers minder vaak het waterreservoir bij te vullen.

Verder is het ook goed om te weten dat alle Nespresso machines wel dezelfde werking hebben. Deze machines werken immers op basis van de Koffie cups. Maar, bij deze cups zijn ook grote verschillen merkbaar. Wil je bijvoorbeeld van een cappuccino genieten? Dan heb je daar een speciale Nespresso cup voor nodig in combinatie met een melkopschuimer. Mocht je een liefhebber van bijvoorbeeld een cappuccino of een latte macchiato zijn, is het daarom wijselijk om te kiezen voor een Nespresso machine mét een melkopschuimer. Daarmee ben je immers in staat om een heerlijke koffiespecialiteit inclusief melk te bereiden.

Wat is volgens ons de beste Nespresso machine?

Als je de verschillende Nespresso machines met elkaar gaat vergelijken, kom je de nodige verschillen tegen. Deze verschillen zijn niet alleen zichtbaar op het gebied van eigenschappen, maar ook op het gebied van het prijskaartje. Aangezien niet iedereen evenveel geld aan een Nespresso machine uit wilt geven, hebben wij gekozen voor twee Nespresso machines. Deze twee Nespresso machines bespreken we hieronder nader en hebben beide een verschillend prijskaartje.

Krups XN1108 Mini Nespresso apparaat

Dit kleine en compacte Nespresso apparaat is ideaal voor mensen die niet al te veel geld aan een koffiemachine uit willen geven. Via onze website bestel je deze Nespresso machine namelijk al voor een bedrag van 88,95 euro. Dat is dus behoorlijk gunstig te noemen.

Qua eigenschappen kom je eigenlijk ook helemaal niks tekort. De machine heeft een makkelijke bediening, heeft een aanpasbare programmering en heeft een opwarmtijd van slechts 25 seconden. Door deze korte opwarmtijd kan je al direct een lekker kopje koffie zetten, terwijl de aanpasbare programmering ervoor zorgt dat je de smaak van de koffie compleet naar wens kunt maken.

Met deze voordelige volautomatische espressomachine ben je in staat om heerlijke espresso’s en lungo’s te bereiden. Het is met deze machine níet mogelijk om koffiespecialiteiten te bereiden, aangezien deze machine géén melkopschuimer heeft. Qua prijs-kwaliteitsverhouding, smaaksensatie, eigenschappen en design hebben wij verder helemaal niks aan te merken op deze Nespresso machine. Door de compacte vormgeving kan je deze Nespresso machine bovendien overal mee naar toe nemen; handig als je bijvoorbeeld naar de camping gaat.

Magimix Nespresso CitiZ & Milk zwart

Ben je bereid om (iets) meer geld aan een Nespresso machine uit te geven? Dan kan je volgens ons het beste kiezen voor de Magimix Nespresso CitiZ & Milk zwart. Deze Nespresso machine heeft een fraai design, wordt geleverd inclusief en melkopschuimer en is ook al binnen 25 seconden opgewarmd. Als je deze koffiemachine aanzet, kan je dus al binnen een minuut genieten van een heerlijk kopje koffie.

De smaak van de koffie is heerlijk; dat kan je wel overlaten aan deze hoogwaardige Nespresso machine. Op het moment dat je deze machine niet meer gebruikt, schakelt hij zichzelf na 9 minuten uit. De koffiemachine staat hierdoor nooit onnodig aan; dat is uiterst prettig voor de levensduur van de machine én voor de hoogte van jouw energierekening.

Ook over het design, de verschillende eigenschappen en het prijskaartje zijn wij uitermate te spreken. voor een bedrag van ‘slechts’ 222 euro kan je namelijk al de troste eigenaar van deze handige Nespresso machine worden. Voor dat bedrag kan je deze machine eigenlijk niet laten liggen; je vindt weinig vergelijkbare varianten die zulke lekkere koffie bereiden. Bovendien krijg je bij deze Nespresso machine standaard een melkopschuimer meegeleverd, waardoor je ook allerlei lekkere koffiespecialiteiten kunt bereiden.

Onder aan de streep kunnen wij beide Nespresso machines uit dit artikel van harte aanraden. Maak voor jezelf de juiste keuze en geniet nadien van heerlijke koffie! Wij weten zeker dat je géén spijt van de aanschaf van een Nespresso machine gaat krijgen.