Keuken

Wat is de beste koel-vriescombinatie onder de €500?

Goedkope Koel Vriescombinatie

Ben je op zoek naar een goedkope koel-vriescombinatie? Dan heb je in ieder geval meer dan genoeg mogelijkheden. Door de jaren heen zijn er vele soorten koel-vriescombinaties op de markt gebracht. Deze apparaten zijn niet alleen steeds beter, slimmer en energiezuiniger geworden, maar sommige van deze apparaten hebben hun gunstige prijs behouden. Mede hierdoor is de aanschaf van een koel-vriescombinatie nóg interessanter. Het is namelijk tegenwoordig mogelijk om een prima koel-vriescombinatie voor nog geen 500 euro honderd euro aan te schaffen.

Als je een nieuwe koel-vriescombinatie aan wilt schaffen, is het van belang om op de juiste criteria te letten. Zoals je in ons assortiment kunt zien, bestaan er namelijk nogal veel verschillende varianten. Voor welke variant je dan het beste kunt gaan? Dat is volledig afhankelijk van jouw situatie en jouw voorkeuren. Als jouw voorkeur uit gaat naar een goedkope koel-vriescombinatie, heb je bij ons in ieder geval meer dan genoeg keus.

Graag helpen we jou ook een handje met het uitzoeken van de beste koel-vriescombinatie. Dat doen we niet alleen door een uitgebreid assortiment samen te stellen, maar ook door dit blog. In dit blog vind je namelijk op een rijtje enkele geschikte koel-vriescombinaties die minder dan 500 euro kosten.

Waar moet je op letten?

Voordat we de beste koel-vriescombinaties voor onder de 500 euro bespreken, willen wij je graag wijzen op enkele belangrijke factoren. Bij het uitzoeken van een geschikte combinatie moet je namelijk niet alleen op het prijskaartje letten. Het is ook van belang om op het soort combinatie te letten. Betreft het bijvoorbeeld een inbouw? Of is het een vrijstaande variant?

Ook moet je goed naar de afmetingen en naar de inhoud kijken. Het advies hierbij is om de inhoud van de koel-vriescombinatie af te stemmen op het aantal gezinsleden in jouw huishouden. Des te meer mensen bij jou in huis wonen, des te groter de koel-vriescombinatie moet zijn.

Tot slot is het ook nog van belang om naar het uiterlijk van de koel-vriescombinatie te kijken. Over het algemeen zijn dit behoorlijk grote apparaten, waardoor ze behoorlijk opvallen in de (bij) keuken. Mede hierom is het van belang dat het design van de koel-vriescombinatie aansluit op de rest van de keuken. Ook is het wenselijk dat het design volledig naar jouw wens is; als dat het geval is, ben je namelijk écht blij met je aankoop.

Nu je weet waar je op moet letten, is het tijd voor verschillende reviews. Wij hebben namelijk enkele goede koel-vriescombinaties voor je geselecteerd. Deze apparaten verschillen op meerdere gebieden van elkaar, maar hebben tegelijkertijd ook één belangrijke overeenkomst: ze kosten allemaal maximaal 500 euro.

Severin KGK 8906

Deze koel-vriescombinatie van het merk Severin hoort in onze ogen absoluut in dit artikel thuis. Dit komt onder meer door de gunstige prijs; via onze website betaal je een bedrag van slechts 469 euro voor dit apparaat. Dit apparaat heeft een energieklasse van A++ en is dus relatief zuinig te noemen. Ook biedt dit apparaat meer dan voldoende ruimte, zowel in het koelvak als in het vriesvak. Het koelvak heeft een inhoud van 161 liter en het vriesvak een inhoud van 70 liter.

Ook over het uiterlijk van deze koel-vriescombinatie zijn we te spreken. het apparaat is relatief groot, maar is wel strak vormgegeven. Door de grijze kleur staat dit apparaat ongetwijfeld goed in vele soorten keukens. Al met al is dit absoluut een goedkope koel-vriescombinatie waar je veel plezier aan gaat beleven!

Zanussi ZBB25431SA

Ook deze voordelige koel-vriescombinatie van het merk Zanussi valt bij ons in de smaak. Dit apparaat is 157 centimeter hoog en heeft een laag geluidsniveau (slechts 36 decibel). Dit betreft een zogeheten inbouw koel-vriescombinatie; door de hoogte van 157 centimeter kan je boven deze koelkast bijvoorbeeld een magnetron of oven inbouwen.

Opvallend is dat dit apparaat behoorlijk ruim is. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 160 liter en in het vriesgedeelte zijn 3 transparante lades te vinden. Je vindt dus ook razendsnel de producten waar jij naar op zoek bent. Tot slot willen we ook nog benoemen dat het koelgedeelte zeer overzichtelijk ingedeeld is. Al met al een prima koel-vriescombinatie met een prijskaartje van slechts 499 euro.

Naar welke van deze twee apparaten gaat jouw voorkeur uit?