Keuken

Wat is de beste combi magnetron oven?

Combi Magnetron Oven

Vind je het heerlijk om elke avond te koken? Dan gebruik je ongetwijfeld regelmatig een oven. Vind je het ook lekker om af en toe opwarmmaaltijden te nuttigen? Dan gebruik je ongetwijfeld regelmatig een magnetron. Is het dan altijd noodzakelijk om een losse oven en een losse magnetron aan te schaffen? Nee, zeker niet. Je kunt ook voor een combi magnetron oven gaan. In dat geval bespaar je zowel geld als ruimte.

Je hoeft in jouw keuken immers geen twee apparaten neer te zetten. De combi magnetron oven neemt simpelweg minder ruimte in beslag dan een losse magnetron en een losse oven. Daarnaast kan je dus ook geld besparen; de aanschaf van een dergelijk combiapparaat is vaak voordeliger dan het kopen van een losse magnetron en losse oven. Kortom: voldoende redenen om naar een combi magnetron oven te kijken. Maar, wat is dan beste keuze? In dit artikel bespreken wij graag de beste combi magnetron oven.

Samsung MC28H5015AK

In onze ogen is deze combi oven magnetron van het merk Samsung de beste keuze. Deze magnetron én oven in één biedt onwijs veel voordelen, terwijl je ook niet de hoofdprijs voor het apparaat hoeft te betalen. Bij onze partner Coolblue betaal je een bedrag van slechts € 120,99. Voor dat relatief lage bedrag krijg je een uitermate handige, uitgebreide en betrouwbare magnetron en oven in één geleverd.

Iets wat direct bij dit apparaat opvalt, is de kleurstelling. Samsung heeft ervoor gekozen om het apparaat volledig in het zwart uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat de oven prachtig staat in zowel een donkere- als in een lichte keuken. In een donkere keuken valt de oven eigenlijk niet op, terwijl de oven in een lichte keuken juist voor een fraai contrast kan zorgen.

Bij dit apparaat heb je de beschikking over meerdere automatische programma’s. Met dank aan deze automatische programma’s kan je met één druk op de knop dit apparaat al bedienen. De bediening van deze combi magnetron oven is dan ook onwijs makkelijk te noemen.

Aan de binnenkant van het apparaat vinden we ook meerdere voordelen terug. Zo is het prettig dat de wand aan de binnenkant van keramiek gemaakt is. Deze keramische wand maakt namelijk onwijs makkelijk schoon. Hierdoor heb je nooit last van aangekoekte etensresten aan de binnenkant van de combi magnetron oven.

Ook het draaiplateau kan je naar eigen wens instellen. Je kunt er namelijk voor kiezen om het draaiplateau tijdelijk uit te schakelen. Dat is prettig als je een nét iets te grote ovenschotel hebt. Deze schotel gaat, door het uitschakelen van het draaiplateau, niet tegen de zijkanten van de oven botsen. Een uitermate handige functie dus.

Bij het aanschaffen van dit apparaat moet je wel rekening houden met het ietwat minieme vermogen van 900 watt. Dankzij dit vermogen warmen jouw gerechten niet razendsnel op. Geduld wordt echter beloond; de combi magnetron oven brengt namelijk onwijs veel voordelen én een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding met zich mee.