Keuken

Voor ieder interieur een kleurtje dankzij Krups Dolce Gusto apparaten

Dolce Gusto

Bij het inrichten van jouw huis moet je belangrijke keuzes maken. Deze keuzes hebben betrekking op inrichting, op het soort meubelen én op het kleurgebruik. Ben jij nou een ware liefhebber van felle kleuren? Dan ga je hoogstwaarschijnlijk voor fel gekleurde meubelen, felgekleurde muren óf voor felgekleurde keukenapparaten.

Als je nog op zoek naar een nieuwe koffiemachine bent, kan je dan eigenlijk niet om een apparaat van Dolce Gusto heen. Deze apparaten zijn veelal in vrolijke en felle kleurtjes vormgegeven. Hierdoor stralen de koffiemachines één en al vrolijkheid uit. Ondertussen vormt dit felle kleurtje ook een mooi contrast met bijvoorbeeld een witte of een zwarte keuken.

In onze webshop kan je meerdere dolce gusto apparaten vinden. Deze apparaten staan ook wel bekend onder de naam ‘Krups Dolce Gusto’. Als je een dergelijke naam bij een apparaat ziet staan, betekent dit dat het een samenwerking betreft tussen Krups en dolce gusto. Deze twee merken hebben de handen in een geslagen om een nieuwe koffiemachine te ontwerpen.

Als je een kijkje in ons assortiment neemt, zie je direct enkele felgekleurde Krups dolce gusto apparaten. Deze apparaten hebben kleuren zoals rood, wit met zwart, zwart met blauw en zwart met groen. Door meerdere kleuren op één machine te gebruiken, heeft dolce gusto een gedurfde stap gezet. Uiteindelijk kunnen we – enkele jaren na lancering van deze machines – beweren dat deze stap de juiste geweest is. Deze apparaten van Krups & dolce gusto zijn onwijs populair. Dat heeft uiteraard niet alleen met de kleurstelling te maken, maar ook met de prettige functies van deze koffiemachines. Hieronder hebben wij de belangrijkste voordelen van de Krups dolce gusto apparaten nader toegelicht.

De voordelen van de apparaten van Krups Dolce Gusto

Een van de voordelen is dat je volledige zeggenschap hebt. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe de smaak van de koffie dient te worden. Daarnaast kan je ook met één druk op de knop bepalen hoe vol jouw kopje moet komen met koffie.

Een ander voordeel is dat je ook ijsthee en ijskoffie kunt maken. Het bereiden van thee is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze koffiemachine kan gebruik maken van koud water. Zet vervolgens jouw theeglazen klaar, schenk het koude water in en je creëert op deze makkelijke manier een heerlijke ijsthee.

Het is eveneens een voordeel dat deze koffiemachines relatief compact uitgevoerd zijn. Hierdoor nemen de apparaten niet al te veel ruimte in beslag in jouw keuken. Dankzij de felle kleurtjes valt het apparaat desondanks toch op.

Voor het gebruik maken van deze koffiemachine heb je wel speciale cups nodig. De dolce gusto cups zijn gelukkig in onze webshop in grote getalen verkrijgbaar. De verschillende cups hebben ook felle kleurtjes en geven zodoende aan welke smaak ze hebben. De smaken lopen volledig uiteen, zodat je altijd een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Probeer de verschillende dolce gusto cups uit en kies uiteindelijk je favoriete smaak uit!