Keuken

Verschillende soorten koelkasten op een rijtje

Koelkast Met Ijsblokjes

Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast voor in je keuken? Dan heb je de keus uit behoorlijk veel verschillende varianten. In dit artikel hebben wij de verschillende varianten op een rijtje gezet, zodat jij een goed vergelijk kunt gaan maken. Vervolgens ben je in staat om de gewenste/juiste koelkast te kopen, zodat je nog meer geniet van jouw (nieuwe) keuken.

1: een reguliere koelkast

Een van de mogelijkheden is om voor een reguliere koelkast te gaan. Onder een reguliere koelkast verstaan wij de koelkasten die je in onwijs veel keukens ziet staan. Een koelkast met een gesloten deur en zonder een vriesvak. In een dergelijke koelkast kan je al jouw etenswaren en drinken perfect koel bewaren.

2: een koelkast met diepvries

Een variant op de hierboven genoemde variant is een koelkast met diepvries. Je bent hierdoor in staat om ook producten in de diepvries te bewaren. Het voordeel hierbij is dat je geen aparte vrieskast hoeft te kopen en dat je de producten uit de koelkast en de diepvries altijd bij de hand hebt.

3: een koelkast met open deurtjes

In sommige keukens zie je een koelkast met open deuren staan. Wat is daar het nut van? Nou, je ziet dan direct of bepaalde producten nagenoeg op zijn. Een dergelijke koelkast vind je dan ook veelvuldig in de horeca en in sportkantines terug. Met een dergelijke koelkast ben je ook in staat om snel het bestelde product te pakken, aangezien je vanaf de buitenkant al kan zien waar het product staat.

4: een Amerikaanse koelkast

Uiteraard mag ook een Amerikaanse koelkast in dit rijtje niet ontbreken. Een dergelijke koelkast is behoorlijk groot en heeft normaliter twee deuren die naar de buitenkanten toe open slaan. Dankzij een Amerikaanse koelkast heb je altijd voldoende ruimte om al jouw etenswaren en drinken koel te bewaren. De koelkast biedt veel ruimte en ziet er bovenal ook onwijs fraai uit. Dergelijke koelkasten hebben een zeer fraaie uitstraling en zijn daardoor absoluut een aanwinst voor jouw keuken.

5. een koelkast met ijsdispenser

Wil je graag een koelkast met ijsblokjes? Dan ben je op zoek naar een koelkast met een ijsdispenser; ook die variant kom je steeds vaker terug. Sterker nog; als je op zoek naar een Amerikaanse koelkast bent, is de kans groot dat je voor een koelkast met ijsdispenser kiest. Met een dergelijke ijsdispenser ben je altijd in staat om ijsblokjes te produceren, zodat je van een heerlijk, fris drankje kunt genieten. Een ijsdispenser werkt snel en is bij veel van dit soort koelkasten volledig ingebouwd. Ook dit draagt veelal bij aan de fraaie uitstraling van een Amerikaanse koelkast.

Naar welk van bovengenoemde varianten gaat jouw voorkeur? In ons assortiment kom je in ieder geval al deze koelkasten tegen. We nodigen je dan ook graag uit om ons assortiment te bekijken en de verschillende koelkasten met elkaar te vergelijken. Je bent daarmee in staat om de perfecte koelkast voor jouw keuken te vinden!