Keuken

De 3 beste koffiezetapparaten met bonen onder de €200

Beste Koffie Apparaat Met Bonen

Ben je een ware liefhebber van een heerlijk kopje koffie? Dan weet je ongetwijfeld dat je de lekkerste smaak kunt bereiken met een koffiezetapparaat met bonen. Als je naar het aanbod van deze machines gaat kijken, zie je echter dat de prijzen nogal uiteenlopen. Voor sommige apparaten moet je enkele honderden euro’s betalen; sommige varianten kosten zelfs meer dan 1000 euro. Heb je zelf niet zo’n groot budget? Of wil je simpelweg niet al te veel geld aan een koffiezetapparaat met bonen uitgeven? In dat geval hebben wij enkele geschikte koffiezetapparaten voor jou gevonden. In dit artikel vind je namelijk drie apparaten waarmee je middels bonen een heerlijk kopje koffie kunt zetten.

Waarom een koffie apparaat met bonen?

Eerst geven we vlug antwoord op bovenstaande vraag; waarom zou je voor een koffie apparaat met bonen kiezen? Nou, de reden is evident; de koffiebonen hebben een unieke smaak en herbergen de meeste aroma’s. Door koffiebonen in plaats van bijvoorbeeld gemalen koffie te gebruiken, proef je de échte smaak van koffie. Het is niet voor niets dat in alle koffietenten gebruik wordt gemaakt van koffiebonen; ook barista’s zweren bij de heerlijke smaak van koffiebonen. Zo, nu is het tijd voor de top 3!

1. Philips Grind & Brew HD7768/70 – Koffiezetapparaat – Kopermetaal

Deze prachtige koffiemachine van Philips weet het beste van enkele werelden met elkaar te combineren. Met dit apparaat kan je namelijk met versgemalen bonen heerlijke koffie verkrijgen; de bonen doe je aan de bovenkant in het bonenreservoir, waarna de machine de rest van het werk doet. Bijkomende voordelen zijn de hoge kwaliteit, het fraaie design en de lange levensduur. Je betaalt bovendien minder dan 200 euro voor dit perfecte koffiezetapparaat!

2. Melitta Aromafresh 1021-01 – Koffiezetapparaat – Zwart

Ook dit koffiezetapparaat van Melitta verdient een plek in dit artikel. Deze machine heeft namelijk een ingebouwde koffiemolen waarbij je zelf de maalgraad in kunt stellen. je hebt hierdoor nóg meer zeggenschap over de uiteindelijke smaak van de koffie. Doordat deze machine gebruik van koffiebonen maakt, ben je sowieso al verzekerd van een heerlijke smaak. Bovendien betaal je een nog lager bedrag dan de hierboven genoemde variant van Philips. Wat wens je nog meer?

3. Russell Hobbs Buckingham 20060-56 Grind & Brew – Koffiezetapparaat

Tot slot willen we nog dit fraaie vormgegeven koffiezetapparaat van het merk Russel Hobbs aanstippen. Voor dit apparaat betaal je ook minder dan 200 euro én ook bij dit apparaat geniet je van de heerlijke smaak van de koffie. Je kunt de koffiebonen in het bonenreservoir stoppen, waarna de machine deze bonen vers gaat malen. Je geniet hierdoor van de perfecte smaak, aangezien de versgemalen bonen de meeste aroma’s bevatten c.q. vrijgeven.

Wij zijn fan van de hierboven genoemde koffiezetapparaten. De belangrijkste vraag is echter; waar gaat jouw keuze naar uit? Ga je voor de variant van Philips? Of heeft de variant van Melitta jouw voorkeur? De keus is aan jou; met een koffie apparaat met bonen geniet je in ieder geval van heerlijke kopjes koffie!