Keuken

De 3 beste Bosch inbouw vaatwassers

Bosch Inbouw Vaatwasser

Wil je geen omkijken meer naar de afwas hebben? Wil je dat de vaatwasser op een fraaie manier in de keuken geïntegreerd wordt? Dan is het zeker aan te raden om eens naar een inbouw vaatwasser te kijken. Een dergelijk apparaat wordt op een fraaie manier in de keuken geïntegreerd en biedt onwijs veel gemak. Je hoeft nooit meer zelf met een sopje en een afwasborstel aan de slag te gaan. Nee, je stopt alle vuile vaat in de vaatwasser, zet de vaatwasser aan en geniet nadien van een schone vaat. Voordat je hiervan kunt profiteren, is het zaak om de juiste inbouw vaatwasser aan te schaffen. Wij kunnen je zeker aanraden om naar een Bosch inbouw vaatwasser te kijken.

Binnen de wereld van vaatwassers maken meerdere merken de dienst uit. Eén van die merken is zonder twijfel Bosch. Al decennialang is dit merk één van de pioniers binnen de markt van consumentenapparaten voor in de keuken. Ook op het gebied van inbouw vaatwassers heeft Bosch dus een goede naam op weten te bouwen. In dit artikel bespreken we graag de 3 beste Bosch inbouw vaatwassers.

Nummer 1: Bosch SMU68TS06E

Deze inbouw vaatwasser van Bosch is onwijs fraai, heeft een perfecte werking en is relatief gunstig geprijsd. Deze combinatie van voordelen zorgt er dan ook voor dat je deze vaatwasser in veel keukens terug ziet. De inbouw vaatwasser is 60 centimeter breed en is geschikt voor een nishoogte van 81,5 tot 87,5 centimeter.

Eén van de voordelen van de machine is terug te vinden in het geluidsniveau. Met een maximaal geluidsniveau van 42 decibel is deze vaatwasser onwijs stil te noemen. Je kunt de vaatwasser dan ook moeiteloos ’s avonds of ’s nachts laten draaien. Ook is het prettig dat je de vaatwasser van afstand kunt bedienen; dit is mogelijk met de Home Connect app van Bosch. Met deze app kan je de vaatwasser aan of uitzetten.

Nummer 2: Bosch SMI88TS46E

Ook deze Bosch inbouw vaatwasser kunnen we van harte aanraden. Onze partner Coolblue raadt deze vaatwasser overigens ook aan. Het is namelijk Coolblue’s keuze op het gebied van een stille half geïntegreerde inbouw vaatwasser.

De vaatwasser heeft 8 verschillende programma’s, heeft een ruime capaciteit en een maximaal geluidsniveau van 41 decibel. Ideaal! Let op dat het een half geïntegreerde inbouw vaatwasser betreft. Ons advies is daarom om vooraf te bekijken of deze vaatwasser goed in jouw keuken past. De vaatwasser heeft een breedte van 60 centimeter en een nishoogte van 81,5 tot 87,5 centimeter.

Nummer 3: Bosch SMV25AX01N

We sluiten deze top 3 af met een  tamelijk voordelige inbouw vaatwasser. Deze vaatwasser kost minder dan 500 euro en biedt onwijs veel mogelijkheden. De vaatwasser heeft een prima capaciteit voor een klein huishouden, ziet er fraai uit en de machine verbruikt weinig water en energie. Wat wens je nog meer?

Naar welk van bovengenoemde Bosch inbouw vaatwassers gaat jouw voorkeur uit? We willen je graag aanraden om eerst goed de afmetingen in jouw keuken op te meten, waarna je gericht kunt zoeken naar de beste inbouw vaatwasser voor in jouw keuken!