Resultaat 1–18 van de 278 resultaten wordt getoond

Het nut van een goede wasmand

Bijna iedereen heeft thuis wel een wasmand of zelfs meerdere. Het is heel persoonlijk welke wasmand fijn is en welke minder. Wasmanden zijn er namelijk in allerlei soorten, formaten en materialen en een mening is altijd persoonlijk. Probeer in je zoektocht naar een goede wasmand verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Houd hierbij in gedachte hoeveel was er doorgaans binnen jouw huishouden vuil gemaakt wordt en of er wellicht meerdere plekken in huis zijn waar een wasmand moet komen te staan. Zeker wanneer je met meerdere mensen woont of kinderen hebt, is dit handig.

Eén mand voor alle was of sorteren op kleur en soort?

Een ander punt om over na te denken, is of je de vuile was direct wilt sorteren wanneer je het in de wasmand gooit. In dat geval kun je bijvoorbeeld drie wasmanden kopen; één voor de lichte was, één voor de gekleurde was en één voor de donkere. Zo kun je de wasmand in één keer legen in de wasmachine en hoef je de was niet meer uit te zoeken. Hierop kun je ook de grootte van de wasmand(en) baseren en bepalen van welk materiaal jouw wasmand(en) gemaakt moet(en) zijn.

Het gaat om de binnenkant, maar het oog wil ook wat

Natuurlijk gaat het er bij een wasmand vooral om dat deze functioneel is en dat het de wasbeurten gemakkelijker maakt en versneld. Maar we weten allemaal dat het oog ook wat wil. Daarom zijn ook wasmanden tegenwoordig in allerlei kleuren te koop. Kies je voor een mooi design, dan betaal je daarvoor natuurlijk wel wat meer. Maar het kan de look in de wasruimte, slaapkamer of op de overloop net even gezelliger maken. Natuurlijk hoeft een goede, mooie wasmand niet duur te zijn en zijn er ook regelmatig modellen in de aanbieding te koop. Kijk gewoon even rustig rond en beslis wat voor jou de beste keuze is.