Resultaat 1–18 van de 30 resultaten wordt getoond

Droogmolens kopen en de was lekker buiten hangen

Wanneer het droog is buiten, geven veel mensen er de voorkeur aan om hun schone was buiten op te hangen. Kleding ruikt daarna extra fris én het bespaart je kosten doordat je geen wasdroger hoeft aan te zetten die energie verbruikt. Ook voorkom je hiermee slijtage aan je kleding. In een wasdroger kan kleding op den duur gaan slijten, maar wanneer je het buiten hangt loop je daar geen risico op. Je hoeft niet bang te zijn dat je schone was op de grond terechtkomt, want een droogmolen is weerbestendig. Daardoor gaat hij ook niet roesten. Je kunt hem voor de zekerheid altijd inklappen wanneer je hem niet gebruikt. Zo neemt hij ook direct een stuk minder plek in!

Verschillende soorten droogmolens

Wil je graag rekening houden met het milieu en minder stroom verbruiken? Dan is een droogmolen vast en zeker iets voor jou. Er zijn verschillende soorten droogmolens. Zo bestaan er modellen met een voet, maar ook droogmolens die je aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast verschillen de modellen in lengte, variërend met een drooglengte van 20 tot 30 meter of maar liefst 40 meter en langer. Afhankelijk van het aantal gezinsleden, is het belangrijk een droogmolen te kopen met een drooglengte die daarop afgestemd is. Zo heeft iedereen in huis continu schone, droge kleding.
Alle voordelen van droogmolens op een rij:

· Goed voor het milieu;
· Heerlijk frisse kleding;
· Veel modellen zijn weerbestendig;
· Beter voor de kwaliteit van je kleding;
· Bespaart energieverbruik en geld;
· Genoeg ruimte door de uiteenlopende drooglentes;
· Vaak gemakkelijk te bedienen door paraplusysteem;

Daarnaast ontvang je op de meeste droogmolens garantie, waardoor je gerust terug kunt gaan als hij niet naar behoren werkt. En over het algemeen blijft een droogmolen altijd goedkoper dan een wasdroger. Dus je bent hoe dan ook goedkoper uit als je voor een droogmolen kiest.