Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Kledingstomers kopen; alles wat je erover moet weten

Een kledingstomer is een handig apparaat dat je in staat stelt om je kleding te verfrissen en kreukvrij te maken. Daardoor hoef je niet meer naar de kledingstomerij te gaan, maar kun je dit klusje eenvoudig thuis klaren. Vooral voor wie strijken een vervelend klusje vindt, is de kledingstomer een geweldige uitkomst. Hij verwijdert de kreuken uit je kleding, warmt snel op en zorgt ervoor dat je weer goed voor de dag komt in je nette blouse of overhemd. Een strijkijzer of strijkbout gebruik je om te strijken, een kledingstomer om te ontkreuken. Het verschil is dat je met een kledingstomer enkel stoom afgeeft op je kleding en deze niet letterlijk platstrijkt.

De voor- en nadelen van een kledingstomer op een rij

Een kledingstomer is over het algemeen snel warm en daarom kun je hem snel gebruiken. Dat, terwijl een strijkijzer of strijkbout vaak wat meer tijd nodig heeft om gereed voor gebruik te zijn. Omdat hij over het algemeen klein is, staat hij niet in de weg en kun je hem gemakkelijk opbergen. Er zijn krachtige en minder krachtige modellen verkrijgbaar. Bedenk daarom hoe vaak je de kledingstomer wilt gebruiken en hoeveel kleding je per keer wilt behandelen om te bepalen welk model het meest geschikt is voor jou.

Kledingstomers die je thuis kunt gebruiken

Er zijn drie soorten kledingstomers die je thuis gemakkelijk kunt gebruiken. De reiskledingstomer is licht van gewicht en compact. Je kunt hem gemakkelijk meenemen, ook op reis. Hij verwijdert kreuken en vouwen uit je kleding, nadat je deze in je koffer hebt vervoerd. De lagedruk kledingstomer is geschikt voor onder andere wol, zijde, satijn, fleece en synthetische stoffen. Waar het strijkijzer tekortschiet, kun je deze kledingstomer gebruiken voor de finishing touch. Met de hogedruk kledingstomer wordt veel stoom uitgestraald, waardoor ook dikke stoffen aangepakt kunnen worden. Hiervan is de temperatuur ook verstelbaar, in tegenstelling tot de andere twee soorten.