Resultaat 1–18 van de 28 resultaten wordt getoond

Een Senseo kopen; lekkere koffie zet je gewoon thuis

Wanneer je lekkere koffie belangrijk vindt, maar hier niet veel moeite voor wilt doen is een Senseo koffiemachine de geschikte keuze. Senseo zet een heerlijk kopje koffie met een laagje crème erop en je kunt maar liefst twee kopjes per keer zetten. Dat is handig, want het bespaart je tijd. En tijd is geld, zoals we weten. Senseo is in 2001 ontstaan door een samenwerking tussen Philips en Douwe Egberts en ondertussen is bijna ieder Nederlands huishouden wel van zo’n handig apparaat voorzien. Dat komt door het gemak ervan; een kop koffie met slechts één druk op de knop.

Waarom Senseo zo’n fijne keuze is?

De schuimlaag of crème laag die Senseo op haar koffie weet te krijgen, is een speciale techniek die zelfs met patent is vastgelegd. De laag ontstaat door gebruik te maken van watertoevoer onder druk. Maar je kunt meer met een Senseo koffiemachine. Natuurlijk is zwarte koffie nog steeds een optie, maar met de verschillende Senseo pads die verkrijgbaar zijn zet je ook andere koffie op tafel. Denk hierbij aan vanille, mokka of karamelsmaken. Dat maakt je koffie net even lekkerder!

De verschillende Senseo koffiezetapparaten op een rij

Wat is je favoriete koffiesoort en hoort daar ook verse melk bij? Dan kunnen we de Senseo Latte aanraden. Afhankelijk van jouw voorkeuren, is er altijd een Senseo apparaat dat goed bij je past. Senseo Original is voor de koffieleuten die zo lekker gewoon zijn gebleven en met Senseo Switch kun je in plaats van slechts één of twee kopjes, een hele kan vol zetten. Handig voor op verjaardagen of voor op kantoor. Natuurlijk gaat ook Senseo met de tijd mee en zijn er ook koffiezetapparaten, zoals Senseo Viva Café, met een moderne stijl en de Senseo Quadrante met extra groot waterreservoir.