Resultaat 1–18 van de 23 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Koffiezetten met een Pistonmachine

Een Pistonmachine zie je veel in horecagelegenheden. Dat is niet voor niets, want het zijn machines waar je veel mogelijkheden bij hebt en waar je lekkere koffies mee kunt zetten. Je bepaalt hiermee namelijk zelf hoeveel gemalen bonen je aan je koffie wilt toevoegen, hoeveel water erbij moet en of er eventueel melkschuim bij moet. Er zit namelijk een stoompijpje bij, waarmee je gemakkelijk zelf melk opklopt. Een Pistonmachine zorgt ervoor dat jij binnenkort een echte barista wordt. Want ook als je geen koffie-expert bent, kun je met deze koffiemachine de lekkerste koffies bereiden.

Waarom zou je een Pistonmachine kopen?

De vraag naar Pistonmachines neemt steeds meer toe, vanwege de vele mogelijkheden die je ermee hebt. Daarom worden er ook steeds meer Pistonmachines op de markt gebracht. Een professionele koffie zetten is nog nooit zo leuk geweest. En de apparaten die tegenwoordig op de markt komen passen perfect in de keuken van ieder huishouden. De prijzen variëren, waardoor er Pistonmachines in meerdere prijscategorieën verkrijgbaar zijn. En er zijn op internet veel filmpjes te vinden waarmee je de kneepjes van het vak kunt leren. Zo kun je zelf de leukste figuurtjes op je koffie leren maken.

Welke Pistonmachine past het best bij jou?

Pistonmachines zijn opgedeeld in verschillende categorieën, van budgetvriendelijk tot de meest luxe varianten. Er is altijd wel een koffiemachine te vinden die past bij jouw wensen. De meeste Pistonmachines hebben een standaard uiterlijk, maar er zijn ook varianten verkrijgbaar in een meer opvallend design. Let daarnaast bij het maken van je keuze op het waterreservoir (afneembaar of uitneembaar) en de verschillende filters. Niet alle Pistonmachines beschikken over een ingebouwde koffiebonenmaler, dus let erop dat je een losse koffiemolen bij je machine koopt of dat je standaard voorgemalen koffie koopt. Dan kan er niets meer misgaan!