Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

Lekkere koffie en thee zetten met NESCAFÉ Dolce Gusto

Met de Dolce Gusto apparaten kun je niet alleen koffie, maar ook thee maken. Door middel van de apparaten en hun handige cups, is jouw favoriete warme drankje zo klaar. Vergelijk de verschillende koffieapparaten met elkaar om te zien welke het best bij jou past. En bestel er direct wat thee- en koffiesmaken bij, zodat je bij levering meteen aan de slag kunt met het zetten van een lekker kopje. Reken er maar op dat je dit stil moet houden voor de mensen om je heen, anders heb je straks iedere dag visite op de bank zitten!

De apparaten van Dolce Gusto op een rij

Er zijn op dit moment al diverse Dolce Gusto apparaten op de markt, elk met hun eigen fijne specificaties. Zo is er de Infinissima, een koffiemachine met een smal en uniek design. En wat dacht je van de Lumio; een compacte koffiemachine waarbij de capsules automatisch verwisseld worden? Voor wie van de meest moderne look houdt, is de Drop koffiemachine uitermate geschikt. Bijna al deze koffiemachines zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood. Natuurlijk hoeft het allemaal niet zo luxe en modern en kun je ook voor de Mini Me koffiemachine gaan. Deze past dankzij zijn compacte design vrijwel in iedere keuken.

Nog even over de thee- en koffiesmaken van Dolce Gusto

Ga je een Dolce Gusto kopen? Doe het dan meteen goed en bestel er een lekkere (of meerdere) koffie- of theesmaak bij. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het bestaat. Van espresso tot aan latte (vanille) macchiato en cappuccino. En van warme chocomelk tot aan Marokkaanse thee en Citrus Honey Black Tea. Er zijn zelfs koffiesoorten vanuit verschillende werelddelen verkrijgbaar; zo kun je cups met koffiebonen uit Colombia, Peru en Honduras bestellen. Weet jij al aan welke verrassende smaak jij je gaat wagen?